Los Cristianos Karta – Karta Los Cristianos Teneriffa

Karta över Los Cristianos Teneriffa

Behöver du en bra karta över vackra Los Cristianos? Los Cristianos är en av de mest populära resmålen på södra Teneriffa. Det är den tidigare fiskebyn, som förvandlats till en rekreationsplats och semesterort för folk från nästan hela världen.

Det är många som kommer hit för vård av sina ömma kroppar. Vintersol är tex en populär anläggning för personer som behöver rehab.

Du hittar mer information om Vintersol här. Nedan ser du en bra karta över hela Los Cristianos. Du kan enkelt zooma och dra dig fram till den plats du vill se.

Los Cristianos karta

Los Cristianos är en fantastisk plats på södra Teneriffa och det är mängder med personer som under årens lopp har upptäckt och återkommit hit till staden. Staden är byggd för att man  enkelt skall komma fram och den passar såväl den partysugne som barnfamiljen. Ung som gammal kan hitta sina guldkorn här i vackra Los Cristianos.

Bild på Los Cristianos karta

Los Cristianos Karta

Hela Teneriffa är fantastiskt

Det är självklart inte bara södra Teneriffa med Los Cristianos i förgrunden, som den självklara medelpunkten, som är populärt och fantastiskt på denna vackra och härliga ö, utan det finns massor med fina ställen över hela ön, som egentligen heter Tenerife. Det är vi svenskar som envisas med att den heter Teneriffa.

Vill du ta dig runt på Teneriffa så rekommenderar jag att läsa inlägget om hyrbil här.

Här nedan ser du fler kartor över Teneriffa

Teneriffa karta wiki

 

Bild från Wikipedia.  

Kartan här ovan över Teneriffa visar på många fina ordet du kan besöka när du befinner dig på ön. Det är många platser som verkligen är värda ett besök eller två. Du hittar absolut flera fina guldkorn som du kan besöka om och om igen utan att tröttna.

Många köper en karta över Teneriffa på plats

När du skall ta dig runt på ön är det en självklarhet att du skall ha en bra karta som hjälper dig i ditt resande. det finns massor med små fina guldkorn på Teneriffa som absolut inte alla hittar till. Dessa guldkorn kan du ta dig till med buss eller ännu hellre med bil. En bra karta är en nödvändighet för att du skall hitta.

Mikroklimat Teneriffa

Teneriffa är en ö med flera olika mikroklimat och det är en ö som verkligen skiftar i olika miljöer och man kan lätt säga att det är liksom en liten kontinent på en enda ö. Du hittar allt du kan tänka dig på denna vackra ö utanför Afrikas kust. Det finns allt från rena rama öknen till regnskog på en enda liten ö. Fantastiskt!

Teneriffa Afrikas kust karta

Bild från Wikipedia.

Teneriffa utanför Afrikas kust

Här ovan ser du enkelt hur lilla Teneriffa ligger utanför Afrikas kust. Afrika är i jämförelsen helt gigantiskt stort. Det är egentligen otroligt att Teneriffa tillhör Spanien och det beror ju på att de har egentligen lagt beslag på Kanarieöarna för flera hundra år sedan.

För oss är det ju bra, för numera är det ju EU här och det betyder att vi svenskar har lätt att resa hit utan visum och annat som man många gånger behöver för att få ta sig in i nya länder, som inte är med i EU.

Teneriffa Karta

Bild från Wikipedia. 

Teneriffas karta

Bilden här ovan är riktigt bra tycker jag själv och här ser du tydligt några av de mest kända landmärken och orter som finns här på ön. Kartan här ovan är helt klart min favoritkarta. Den är både snygg och man hittar lätt till alla orter på den.

Kommunkarta Teneriffa

Bild från pixabay

Kommunkarta Teneriffa

Här ovan ser du en karta med alla kommuner som finns på ön. Du kan läsa om kommuner på Teneriffa i ett tidigare inlägg jag har skapat här inne på sajten. Många gånger så nämns platser och orter genom att man pratar om i vilken kommun de ligger.

Hoppas att du blir hjälpt av alla dessa kartor som du hittar inne i denna artikel!

Se till att använda dig av kartor som finns här på sidan och även njuta av Los Cristianos.

En reaktion på “Los Cristianos Karta – Karta Los Cristianos Teneriffa”

Kommentarer inaktiverade.