De 5 mest besokta sidorna 2016

5 mest besökta sidor här inne 2016

Vilka är de 5 mest besökta sidorna här förra året?

Det har gått ännu ett år och 2016 var ett bra år på många sätt både i livet och även för denna sajten. Vi har nästan dubblat besöksantalet under förra året om man jämför med 2015 års besöksantal här på Loscristianos.nu.

Det är härligt att se dessa siffror och det reflekterar det arbete som jag har lagt ner här på sajten i form av tid och engagemang.

Tanken är att växa ytterligare under detta året och jag skall se om jag kan skapa en ännu bättre sajt ur flera aspekter. det skall bli riktigt kul att arbeta vidare mot nya djärva mål. Jag skall se om jag kan ge dig en ännu bättre upplevelse under detta året 2017!

De 5 mest besokta sidorna 2016

Lista på de mest besökta sidorna här inne:

Vilka sidor har då varit mest besökta under 2016 här inne. Jo det skall du strax få se här nedan. Vi är glada att det nästan är 30 000 besökare som hittat hit under 2016 om man jämför med ca 15 000 besökare under 2015. Det är roliga siffror och jag skall göra allt jag kan för att besöksantalet skall växa ytterligare under 2017 som sagt.

1 Framsidan på bloggen är den sida här inne som drar allra mest besökare. Det är egentligen en självklarhet, men likväl kul att se att så är fallet. Den sidan är ju riktad att synas på olika söktermer för Teneriffa och Los Cristianos och det gör den verkligen. Den har legat i toppen av söket hos Google.se under det gångna året för flera fina söktermer.

2 Sidan om webbkameror på Teneriffa är den näst mest besökta sidan här inne på sajten. Det är många som vill se hur det ser ut på resmålet innan man reser ner och sökningarna efter detta på Google.se är många. Det är därifrån som trafiken kommer till mitt inlägg om alla de webbkameror som finns runt om på Teneriffa.

3 Sidan om Rehabanläggningen Vintersol ligger på en stadig tredje plats över de mest besökta sidorna under förra året. Det är många som besöker rehabanläggningen varje år och det är många som letar information om den på webben. Kul att så många läser sidan här inne på sajten om denna fina och trevliga anläggning på södra Teneriffa.

4 Sidan om kartor på Teneriffa är den fjärde mest besökta delen av hemsidan och det är roligt att se att den ligger i topp hos Google.se för flera söktermer vad gäller kartor och Teneriffa. Många söker som sagt efter information om ön och vi är glada att dessa hittar till vår sajt.

5 Fliken “att göra” som finns på framsidan av sajten är den femte mest besökta delen av sajten under 2016. Det är lite uppseendeväckande och jag måste kanske se över vad folk gör när de kommer in till den delen av sidan. Det är kul att folk vill vara aktiva när de är nere på Teneriffa och kul att många söker efter saker att göra på sin semester.

Vi skall arbeta vidare med att göra sajten känd och välbesökt även under 2017 och det skall bli spännande att se hur pass mycket vi kan utveckla den under detta året.

5 mest besökta sidor här inne 2016