Ny video om Svenska skolan Teneriffa

Video Svenska skolan Los Cristianos

Jag hittade en fin video om livet på den svenska skolan som ligger i Los Cristianos.

Man får fin information om hur det går till att gå på en svensk skola utomlands.

Kolla in videon här nedan:

Skolan har mycket bra betyg och det är verkligen en seriös skola för dig som vill ha barnen i en svensk skola utomlands.

Kolla som sagt in den nya videon här ovan. Klicka gärna in på mitt tidigare inlägg om svenska skolan som du hittar via denna länken.

Skall du ner en kort eller lång period till Los Cristianos och har barn i skolåldern, så tycker jag absolut att du skall överväga att ha dina barn i den svenska skolan. Den har mycket gott rykte.

Kolla som sagt in videon här ovan, den är riktigt bra.

Satellitbilder på Teneriffa och kanarieöarna

Satellitbilder på Teneriffa

Kanarieöarna och Teneriffa i synnerhet är populära som turistmål. Det är flera miljoner turister som kommer till dessa vackra öar utanför Afrikas kust varje år.

Här ser du några fina satellitbilder på Teneriffa och de andra Kanarieöarna. Jag tycker det är riktigt häftigt att kunna se öarna så här från ovan. De är vackra där de ligger och fantastiskt att man faktiskt kan få sådana här bilder numera.

Här ser du en satellitbild där vissa platser är utmärkta

 

Här nedan ser du en satellitbild med Afrika väl synligt

Man ser tydligt hur stort Afrika verkligen är.

 

Här nedan ser du en satellitbild över Kanarieöarna

Man ser tydligt att El Hierro är mer än vad som syns på ytan.

 

Jag får en enorm längtan efter att åka ner till Teneriffa när jag ser dessa bilder här ovan. Att resa är så himla kul och jag älskar äventyret och värmen utomlands.

Vi skall åka ner till Los Cristianos i november och skall spendera en månad där för att känna på hur det är att leva och bo på Teneriffa med familjen. det skall bli riktigt roligt och alla fyra i vår familj längtar ner.

Du kommer kunna följa denna resa här inne på bloggen och jag lägger till länk i detta inlägg när resan är igång. Den blir av november 2014.

Sol, bad och värme är det bästa!

Bilderna är hämtade från olika källor på Internet, men jag har tyvärr tappat bort namnen på dessa källor. Är det bilder du känner igen eller äger, så hör av dig så gör jag källhänvisning på bilderna.

Här ser du mer information om Teneriffa.

Hoppas du gillar dessa satellitbilder på Teneriffa och Kanarieöarna.

Webbkamera Los Cristianos – Teneriffa -Webcam Spanien

Här ser du webbkamera över Los Cristianos och Teneriffa!

Här ser du webcam från Los Cristianos.

Det är självklart kul att se en live webbkamera från det stället man skall åka till och här i artikeln hittar du en länk till en LIVE webbkamera från Los Cristianos. Du behöver bara klicka på bilden, så kommer du direkt till rätt webcam.

Webbkameror Teneriffa

Teneriffa har många webbkameror som står och sitter uppsatta på många platser runt om på ön. Du kan se webbkamera från Los Cristianos, Los Gigantes, El Medano, Puerto de la Cruz, Santa Cruz och flera andra platser.

Många tar sig en titt på dessa webbkameror innan de flyger ner till Teneriffa för att få lite uppdatering om hur det ser ut och även för att njuta av allt det vackra som finns på plats innan man själv kommer ner till ön. Innan vi reser ner, så kikar vi alltid på flera olika webbkameror för att se hur det ser ut för tillfället och för att få en glimt av allt det härliga som finns nere på Teneriffa.

Webbkamera Teneriffa

Klicka bara på bilden här nedan så ser du en vacker bild över Los Cristianos med en webbkamera som är placerad på berget Guaza Mountain.

Webkameror Los Cristianos - Europa, Spanien, Los CristianosLos CristianosHär får du LIVE bilder direkt från det varma och sköna Teneriffa. Det finns även en webbkamera placerad vid Las Vistas beach och du kan se den webcam här nedan genom att klicka på bilden. Du kommer då direkt till Las Vistas webbkamera.

Webkameror Playa de Las Vistas - Europa, Spanien, Los CristianosLos Cristianos

Det är som sagt kul att se LIVE bilder eller video från Los Cristianos eller andra delar av Teneriffa för den delen och här kan du enkelt få en snabb överblick om hur tex vädret är eller om det är några människor på stranden precis nu i Los Cristianos.

Blir du sugen på att resa till Teneriffa och Los Cristianos, så söker du enkelt efter flygresor här nedan. Skriv bara in destinationer och klicka på sök resa:

Hoppas att denna artikel var till hjälp för dig och att du trivs här nere i Los Cristianos.

Är du hemma i Sverige, så kan det ju vara extra kul att se webbkamera här ifrån.

EDIT:

Jag har hittat en ny webcam från Los Cristianos idag. Den är riktigt bra tycker jag.

Här har du länken till den. Det är bra bild på denna länken:

Los Cristianos Webcam

EDIT 2:

La Vistas Webbcam

Las Vistas Webbkamera

På länken här ovan hittar du en bra webbkamera till Las Vistas stranden.

Las Vistas stranden är den bästa stranden i hela Los Cristianos tycker vi. Den är en vacker sandstrand med mycket avslappnad miljö och man mår så bra där när man badar i vågorna. Närheten till kiosker, restauranger och barer gör ju inte saken sämre.

Kolla som sagt in den webbkameran här ovan också. Du kommer njuta av utsikten genom datorskärmen.

Se folk njuta och bada på den vackra stranden och bli inspirerad.

Webbkameror från Teneriffa

Vi här hemma har tittat många gånger på webbkameran och njutit med ögonen när folk badar och strosar omkring där nere i underbara Los Cristianos. Vi är ju lite frälsta på stället, men nog är det underbart att kunna sola och bada året om utan att behöva frysa brallorna av sig.

Edit 3:

Här nedan kan du njuta av andra webbkameror som finns på Teneriffa. Det är numera väldigt populärt med webcams och det är ju helt underbart måste jag säga. Man kan sitta vart som helst i världen och ändå följa med vad som händer på sitt favoritställe på jorden.

Populärt med webbkameror

I dessa fallen här nedan, så är det ju självklart vårt älskade Teneriffa, som du ser på kamerorna. Webbplatsen handlar om allt som har med Teneriffa att göra och detta inlägg är inget undantag.

Fler webbkameror på Teneriffa:

El Medano Webbkamera

El Medano här ovan är en helt underbart skön plats på Teneriffa. Jag brukar vara där och bada samt njuta av den härliga atmosfär, som råder i denna lilla stad. Det är en speciell atmosfär. Här kan du läsa mer om El Medano i ett inlägg jag skrivit tidigare.

Santa Cruz Webbkamera

Här ovan ser du en riktigt bra webbkamera från Santa Cruz. Den visar Plaza de la Candelaria och du ser torget samt dessa härliga palmer. Jag skall skriva en artikel om Santa Cruz och då kommer du att hitta länken till det inlägget även här.

Webbkamera över Teneriffa och Los Cristianos