Semester med stil – Resa till Teneriffa med swag

Till Teneriffa med stil

När man är på semester utomlands, händer det alltför ofta att man ser män som ser mer eller mindre riktigt sunkiga ut. Så även på Teneriffa. De verkar helt ointresserade av hur de ser ut.

De slänger på sig en urtvättad gammal t-shirt och ett par avklippta jeans och sedan tycker de att de är färdiga. För att inte tala om sandaler ihop med ankellånga strumpor. Det mest osexiga som finns. Idag vill vi pusha lite för snygga kläder på semestern.

Det är bara rekommendationer. Inget man behöver göra såklart. Allt är fritt. Man behöver inte följa mode

Man kan klä sig med stil, även när man är ledig och är på semester. Man behöver inte anstränga sig särskilt mycket för att se snygg och stilig ut. En man med stil är en attraktiv man. Stiltipsen här nedan:

Vad kan du då göra för att få detta snygga yttre?

Solglasögon

Det är viktigt att skydda sina ögon mot starkt solljus. Ta god tid på dig när du provar dina solglasögon. De ska passa ditt ansikte och du ska framförallt känna dig bekväm med dem. Det finns både kopior och original vad gäller solglasögon på ön.

Skall du köpa dig ett par solglasögon som skall hålla i många år framöver så välj en bra butik för ditt inköp. Skall du ha dina nya solglasögon en vecka på semestern kan du köpa vilka som helst i princip.

semester-solglasogon

Armband

Det blir allt vanligare att att män och killar använder armband. Det finns så många snygga armband, i olika färger och utföranden, det är bara att välja och vraka, beroende på vilken stil du har. Det är så snyggt med armband runt en brunbränd arm.

Klocka

En man med en snygg klocka på armen ger ett respektfullt intryck. Köper du en dyrare klocka, välj då en i klassisk modell, som du kan använda i många år framöver.

Det finns många fina klockor nere på Teneriffa som du kan köpa. Se till att du köper en originalklocka i en respektabel butik. Köp inte av gatu-försäljarna om du vill ha garanti. Säkrast att handla din klocka i en välrenommerad butik.

Hud och hår

Du ska inte sluta ta hand om ditt hår och din hy bara för att du är på semester. De behöver skötas om även nu. Det är nu du verkligen har tid att använda inpackningar, masker, krämer och dylikt. Har du skägg ska såklart även det få extra omvårdnad med en skäggtrimmer och skäggbalsam.

semester-stil

Väska

Istället för att gå runt med en plastpåse, som man ser för ofta tyvärr, ska du köpa en snygg väska eller ryggsäck. I den kan du förvara alla dina saker du vill ha med dig. Skaffa även en snygg necessär för alla dina hudvårdsprodukter.

Dofta gott

En man, eller en kvinna också för den delen, ska inte lukta svett. När man befinner sig i varma och soliga länder svettas man mer. Ta för vana att alltid ha med dig en deodorant eller parfym. Duscha ofta för att vara fräsch. Ha inte alltför starka dofter, då det kan bli ”för mycket”i värmen.

semester-balte

Bälte

En man eller kille med stil har inte s k ”gällivare-häng”, det hör bara ihop med pojkar med moppe. En byxa med bra passform och som sitter där den ska är snyggast. Även om byxan sitter perfekt, ger ett bälte det där lilla extra. Ett bälte i svart eller brunt passar till allt.

Följ våra enkla tips när du ska ut på din resa. Det behövs så lite för att man ska känna sig snygg och bekväm. Res med stil. Semester skall avnjutas stilfullt!

Semester med stil – Resa till Teneriffa med swag