2a pa Google.se Teneriffa

Reseguiden växer och rankar bra hos Google

Denna reseguide växer bra just nu

Jag har haft denna reseguide under ett par år nu och den har sakta men säkert växt både vad gäller besökare, texter, videos och inlägg här inne på sajten. Jag har bloggat hårt på resatillspanien.nu om vår flytt till Teneriffa och denna resesajt fick länge stå tillbaka för den andra bloggen om Teneriffa.

Den skall dock inte behöva stå tillbaka längre utan nu är faktiskt fokus på denna resesajt vad gäller relevant information om Teneriffa och allt som rör den vackra Kanarieön nere i söder.

Levande reseguide om Teneriffa

Tanken är nu att detta skall vara en levande och blomstrande guide till det bästa och värsta som Teneriffa har att erbjuda. Jag älskar ön och det finns så mycket att visa på som är fantastiskt! Mitt år där nere har gjort att jag sitter på ovärderlig information om hur man skall göra för att få ut så mycket som möjligt av sin tid nere på ön.

Det finns massor att upptäcka och det finns mycket att lägga tid på som kommer att göra semestern till en oförglömlig upplevelse för dig och dina kära.

SEO och Internet

Jag brinner för att få webbplatser att synas på Internet och speciellt på Google. det är lite av en mani faktiskt om jag skall vara ärlig, men det är en skön mani tycker jag själv. Just i skrivande stund är jag riktigt nöjd med hur utvecklingen för denna enkla reseguide har utvecklat sig och sajten rankar just nu som nummer 2 på Google.se för den tuffa söktermen Teneriffa2a pa Google.se Teneriffa

Screenshot från Google.se 

Jag är ju en Internetnörd och gillar att få webbplster att synas högt upp hos Google. Det är just nu min hobby och har tidigare varit mitt arbete. Jag vill helst leka med mina egna sajter och bygga på små men framgångsrika projekt i min egen takt, så därför arbetar jag inte professionellt med SEO just nu. Jag vill ha det på mitt eget sätt och trivs perfekt som jag har det nu med mitt Internetnördande.

Bygga vidare med reseguiden

Jag har satt igång att arbeta mer frekvent med denna guide, som jag nämnde i början av detta inlägg och jag skall absolut fortsätta med detta. Just nu är det roligt och jag ser fram emot att kanske ta 1:a platsen för den åtråvärda söktermen Teneriffa på Google.se. Vi får se vad Google tycker om detta och om de släpper fram mig ända till plats nummer 1. Man vet aldrig med dem. De bestämmer ju över sitt sök och de gör lite som de vill, men jag skall ge dem en bra match.

Det är bara att jobba på och lägga ut mer information i en aldrig sinande takt samt se till att sajten fungerar så bra som möjligt ur flera synvinklar. Den skall funka tekniskt och på flera andra sätt för att Google skall ge den förtur i sökresultaten. Jag skall göra vad jag kan.

Vi ses och hörs snart igen här inne. Kika gärna runt bland de andra inläggen. Det finns mycket matnyttigt att ta till sig om Teneriffa här inne.

Reseguiden växer och rankar bra hos Google