Playa san Marcos Teneriffa

Playa San Marcos – Strand teneriffa

Playa San Marcos är en pärla

Denna lugna vulkanstrand ligger vid Icod de los Vinos. Det är en vulkanstrand med riktigt bombastiska och dramatiska klippor runt sig. Bor du i Puerto de la Cruz, så är du kanske här på denna härliga strand och badar ibland. Här kan du ligga ner och njuta av den sköna solen.

Lavastrand Teneriffa

Det är många gånger en hel del folk här på stranden, men det blir aldrig fullt eller känns som det är trångt. Alla former av folk besöker stranden. Alla från barn ända upp till pensionärer. Det sker en hel del strandaktiviteter här på San Marcos. Vattnet är lugnt och fint. Det finns solstolar att hyra, parasoller att logga under och strandduschar att duscha av sig under.Här på Playa San Marcos kan du verkligen njuta.

Playa san Marcos Teneriffa

Du kan njuta av den vackra utsikten här från stranden, speciellt när solen skall till att gå ner. Det är nära till restauranger där du kan avnjuta en god middag eller lunch. Flera av dessa restauranger har specialiserat sig på det kanariska köket och här kan du verkligen äta goda fiskrätter. Du har även nära till de affärer, barer och kaféer som ligger i området.

Playa de San Marcos är inte så exploaterat och är absolut värt en dag eller två. Stämningen är lugn och här kan du njuta av det vackra vädret och den härliga stranden.

Här hittar du andra fina stränder på Teneriffa

Playa San Marcos – Strand teneriffa