Ny design på Los Cristianos reseblogg

Nu är det ny design här på denna resesajt

Jag har haft denna enkla resguide ett år ungefär, men den har inte fått den kärlek den förtjänar. Det beror på många saker, men nu skall jag arbeta mer frekvent med den och skapa många artiklar som kan hjälpa dig vad gäller Los Cristianos och Teneriffa.

Ny webbdesign

Webbdesignen är som sagt bytt här inne på sajten och jag gillar skarpt detta nya utseendet som den har fått. Det finns alltid pyssel och förändringar att göra med en webbdesign och jag är verkligen ingen ninja vad det gäller de bitarna.

Jag skall dock hålla den så snygg som jag kan och det är roligare att kolla in på en sajt om den ser någorlunda bra ut.

Jag skall gasa på med många fler inlägg, artiklar och tips här inne de kommande månaderna är det tänkt.

Jag älskar att skapa denna reseguide om Los Cristianos

Jag älskar verkligen själv Los Cristianos och jag hoppas kunna förmedla detta genom skärmen till dig som läser här på denna reseguide.

Tanken med denna reseguide är ju att förmedla sådant som inte framkommer på andra webbplatser om denna lilla pärla på södra Teneriffa.

Det kommer naturligtvis att uppdateras om sådan information som redan finns, men jag har tänkt att göra det på mitt sätt med min egen touch och även skriva om sådant som inte framkommer på andra guider här på ön.

Sökmotoroptimering för Los Cristianos

 

En annan tanke är även att ge de stora drakarna inom reseguider en match vad gäller första placeringarna för de olika sökorden som är associerade med Los Cristianos.

I grund och botten är mitt intresse vad gäller Internet och webben helt och hållet fokuserat på sökmotoroptimering och förhoppningen är att kunna ta många topp 3 placeringar på Google för de sökord som jag väljer ut att satsa på för Los Cristianos och Teneriffa framöver.

Både vad gäller denna reseguide, men även andra sajter åt mig själv och kanske även åt kommande kunder, som vill synas bättre på Internet med fokus på sökmotoroptimering för Google och som befinner sig i Los Cristianos eller någon annanstans på Teneriffa.

Har du en egen webbsida, som placerar sig i toppen för de segment där dina kunder söker efter information, produkter och lösningar, så har du en enorm fördel om du bemästrar sökmotoroptimering eller tar hjälp av någon som faktiskt kan hjälpa dig till toppen av Google för ditt segment.

Hjälp med webbdesign eller sökmotoroptimering

Är du i behov av att synas på webben med hjälp av sökmotoroptimering eller bara vill veta mer vad SEO och en smart webbdesign kan göra för dig, så hör gärna av dig till mig, så kan jag kanske hjälpa dig till en bättre synlighet på Google.

Ta kontakt med mig här.

Så ett av målen med denna reseguide är att ta den till toppen för sökningar relaterade till Los Cristianos. Den har börjat sin klättring mot toppen och placerar sig idag på plats 15 om man söker efter Los Cristianos på Google.se.

Sajten kommer dock att hoppa lite upp och ner, men jag skall ta den till toppen inom sinom tid är det tänkt.

Det viktigaste är dock att ge rätt och värdefull information om det bästa stället på södra Teneriffa, nämligen vårt älskade Los Cristianos här inne på resesajten.

Hoppas vi hörs snart igen och ta hand om dig oavsett vart du befinner dig.

Nu skall jag pyssla vidare med designen här inne på resebloggen.