Facebooksida för Los Cristianos på Teneriffa

Jag har skapat en Facebooksida för Loscristianos.nu

Att finnas på Facebook är för många en självklarhet. Antingen du är ett företag, privatperson eller en webbplats, som den webbplats du befinner dig på just nu.

Klicka här och kom direkt till den nya Facebookgruppen om Los Cristianos.

 

Närhet till läsare via Facebook

Det finns många fördelar med att finnas på Facebook för det är oftast där folk befinner sig när de slösurfar hemma i soffan. Självklart även de som aktivt söker efter information inne i en aktiv grupp på Facebook där folk delar ut goda tips och råd vad gäller ett specifikt ämne.

Facebook är ju även ett fantastiskt redskap när man skall ha kontakt med nära och kära. Det är snabbt och är gratis.

En annan fördel med att finnas på Facebook är att man får en helt annan integration med sina läsare och kan presentera nyheter, kortare notiser, bilder etc som inte alltid får plats på den ursprungliga webbplatsen.

Facebooksidan skall växa är tanken

Jag har som sagt alldeles nyss startat min Facebooksida om Los Cristianos, så den har just nu i skrivande stund inte mer än en person som gilla den och det är jag själv.

Detta skall naturligtvis ändras på genom olika aktiviteter och inbjudningar via Facebook och här på denna webbplatsen, samt genom andra kanaler.

Du som läser denna bloggpost går upp till vänster här på webbplatsen och gillar via den diskreta F knappen eller så klickar du på länken här nedan:

Los Cristianos på Facebook.

Jag skall bygga ut integrationen med Facebook under kommande månader, men ville redan nu nämna för dig att det händer saker på webbplatsen och även runt den.

Allt för att du skall ha en såpass bra upplevelse som möjligt av Los Cristianos, men även av din tid här inne på denna resesajt.

In och gilla Los Cristianos på Facebook nu!