Swedish Corner Los Cristianos Teneriffa

Bra restaurang på Teneriffa

Swedish Corner restaurang ligger i centrala delarna av Los Cristianos och har snabbt blivit en del av Los Cristianos fina restaurang scen. Hit kommer mycket svenskar för att äta och njuta av den goda maten såklart, men det är även många andra nationaliteter som hittar hit till restaurangen på hörnet i en av gränderna nere vid strandpromenaden i Los Cristianos.

Swedish Corner Teneriffa

Restaurangen har funnits sedan 2015 och har snabbt blivit en av knutpunkterna nere på södra delen av Teneriffa. Det är många svenskar som ser till att äta här både en och två gånger när de befinner sig här nere antingen på lång eller kort vistelse. Restaurangen har mycket god mat och trevlig personal.

Den drivs av Pelle och Tina. De är riktigt trevliga och inget sitter fast här. De ordnar det som behöver ordnas och har mycket god mat, som tillagas med hjälp av bra råvaror och duktiga kockar.

Swedish-Corner-Los Cristianos Teneriffa

Glada besökare under fotbolls EM 2016. 

Vi rekommenderar Swedish Corner

Jag har själv ätit här flera gånger när jag befunnit mig i Los Cristianos och jag rekommenderar absolut ett besök här på restaurangen. Maten är verkligen riktigt god och priserna står sig bra i konkurrensen. Klart värt ett besök. Det är som sagt även en fin knutpunkt vad gäller oss svenskar i området. Du kan alltid slå dig ner här och prata lite svenska om du känner för det. Mycket trevligt!

Hitta hit:

Adress:

Paseo Pablos Abril, 2
38650 Arona
Santa Cruz de Tenerife
Spanien

Som vi nämnde här ovan så är det klart värt ett besök!

Besök på Swedish Corner Teneriffa

Todo Tapas Los Cristianos

Todo Tapas restaurang

Todo Tapas ligger i Los Cristianos och är en restaurang med Tapas. Precis som namnet antyder. Det finns även ”vanlig mat” och menyerna är på spanska och engelska.

Det är en trevlig stämning och personalen är hjälpsam samt maten är god.

Trots att det ligger en större väg i närheten är det inget som stör.

Priserna är lokala, så det är inga turistpriser här. Vilket betyder att det är lite billigare att äta här än på de större turistgatorna.

Sitt antingen inomhus eller på uteplatsen och avnjut din mat.

Adress

Avenida Chayofita 9
38650 Los Cristianos
Telefon +34 922 79 13 27

Karta till Todo Tapas Los Cristianos

Detta restaurangtips är gjort av Kicki F-Mark. Tack för bra tips!

Vill du själv ge tips på restauranger, barer, pubar, discos eller något annat som du tycker skall vara med här på reseguiden, så lämna tips här:

Tips till reseguiden

Todo Tapas är en bra restaurang med bra priser.

Burger King Los Cristianos

Äta på Burger King i Los Cristianos

Är du i centrala Los Cristianos, nere vid strandpromenaden vid torget,  så är det en självklarhet att du ser Burger King.

Restaurangen ligger i ena änden av torget nere vid stranden mitt i stan. Står du på stranden i centrum, så ser du Burger King om du vänder ryggen mot havet.

Burger King i bakgrunden på andra sidan av den öppna platsen, torget, nere på strandpromenaden som sträcker sig genom hela Los Cristianos.

Adress till Burger King Los Cristianos:

Avenida Los Playeros Los Cristianos
38640 ARONA

Öppettider:

11:00-00:00
12:30-00:00

Just idag finns det ingen bra karta på Google för att hitta till Burger King, som jag kan använda här, men jag skall se om jag kan få fram en karta i sinom tid.

Vill du äta snabbmat, så kan Burger King vara ett alternativ.

Restaurang Los Tarajales i Los Cristianos

Ät gott på Los Tarajales

Restaurangen ligger på strandpromenaden vid stranden med samma namn. Sitter man ute, så ser man havet och hamnen. Det är helt fantastiska solnedgångar här och trevligt med folk som går förbi utanför restaurangen.

Minigolfbanan och Boulebanan ligger bredvid och det är mysigt när folk spelar och njuter av en trevlig stund i närheten.

Trevlig uteservering

Här ovan ser du en bild från uteserveringen. Riktigt mysigt att sitta där och äta lunch eller middag. Många slåt sig ner och tar ett glas vin, en öl eller delar på en kanna med sangria.

Jag förstår varför. Vi åt här mycket och trivdes bra!

Man kan självklart sitta inne och äta och de har fin musikunderhållning flera gånger i veckan på kvällarna.

Adress:

Paseo Marítimo, 0,
38650 Los Cristianos,
Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Hitta hit och karta till Los Tarajales:

Ta en tur hit och ät gott på Los Tarajales restaurang

Subway Los Cristianos

Äta på Subway i Los Cristianos

Är du ute i farten när du är inne i centrum av Los Cristianos kan det vara helt ok att äta på Subway. Restaurangen ligger i hörnet vid torget. Du ser skylten om du vrider dig 180 grader från stranden vid hamnen och tittar in mot husen och torget.

Det smakar ungefär som Subway här hemma i Sverige. Alla ställen i världen skall ju ha samma menyer och samma smaker, men det skiljer lite om man skall vara petig. Som på alla snabbmatsrestauranger av olika märken världen över.

Vi har provat och tyckte det var helt ok.

Adress Subway Los Cristianos:

C/Juan Bariajo, 2
Local 3 Centro Comercial Marit
Los Cristianos, Los Cristianos 38650

Öppettider: 

Söndag: 10:00am – 11:00pm
Måndag: 10:00am – 11:00pm
Tisdag:  10:00am – 11:00pm
Onsdag: 10:00am – 11:00pm
Torsdag: 10:00am – 11:00pm
Fredag: 10:00am – 11:00pm
Lördag: 10:00am – 11:00pm

Öppettider kan variera beroende på säsong.

Här nedan ser du en karta, så du enkelt hittar till Subway:

Ibland skall det vara enkelt och snabbt med maten. Tex om man är på stranden, som ligger så nära. Då passar en god subwaymacka bra.

Prova Subway i Los Cristianos