Bagagetips for din resa

7 bästa packningstipsen för ditt bagage

7 tips för bästa packningen av dina väskor

Ibland kan det vara svårt att få till en riktigt bra packning av sitt bagage när man skall ut och resa, men vi har lösningar för dig. Här i denna artikel skall vi titta närmare på hur du kan få till en bra packning och en lugn semester.

Lista på tips för en bra packning

1 Märk ditt bagage noga

Se till att du verkligen märker ditt bagage noga och att du har en korrekt märkning av dina väskor så att om det finns likadana väskor på bagagebandet, så ser du enkelt vilken väsa som är din med rätt märkning. Du kan även märka ditt bagage med tex ett par snören i glada färger eller med tejp på utsidan av väskorna. Allt är bra som får dina väskor att sticka ut.

2 Förvaringspåsar i plast med dragkedja

Använd dig av riktigt bra förvaringspåsar för dina småsaker såsom Telefon, telefonladdare, adaptrar, hörlurar, småsladdar, kameraladdare och annat smått som behöver skyddas på bästa sätt. Du kan även se till att du redan har dessa påsar fyllda med saker du behöver använda dig av när du skall resa hem igen. Nycklar, bilnycklar, körkort och annat kan du lägga ner i dessa förslutningsbara påsar.

3 Få inte fläckar på dina kläder

Fläckar är något du absolut inte vill ha på dina fina semesterkläder. Du kanske har ljusa fina byxor och skjortor eller klänningar och blusar. Dessa vill du ju självklart inte fläcka ner. Du packar dina kläder med utsidan inåt och är varsam samt packar alltid de ljusa kläderna på ett omsorgsfullt sätt. Påsar runt alla skor och andra saker som kan fläcka ner dina ljusa snygga kläder.

Bagagetips for din resa

4 Vakumförpacka dina kläder i vakumpåsar samt rulla andra kläder

De nya populära vakumpåsarna är verkligen toppen när du skall ut och resa. Packa omsorgsfullt ner dina kläder platt i dessa påsar och blås ut luften med en dammsugare. Det fungerar perfekt och du kommer få plats med dubbelt så mycket saker i varje väska. Spara utrymme och ha med dig mer saker i samma väska.

5 Packa in dina flaskor och burkar i plastpåsar

Se till att du packar dina flaskor och burkar på allra bästa sätt. Linda in dem i en påse och omslut påsen med bra och hållbar tejp. Detta hjälper till så att det inte läcker ner vätska på dina ny packade kläder. Detta är ett av de bästa tipsen i denna listan.

6 Håll ditt bagage fräscht

Bagageväskor kan ibland lukta lite illa och det är inte kul att packa upp sina kläder på semestern och de doftar illa. Detta går dock att lösa genom att lägga ner lite potpurri eller lite parfymerat papper bland dina kläder. Då håller de sig fräscha på din resa.

7 Använd en lättviktsväska

Det är så mycket enklare att resa med en lättviktsväska som du kan dra och rulla överallt. Många gamla väskor väger alldeles för mycket och det skall du absolut inte behöva dra runt på. Använd starka lätta väskor som inte är så uppseendeväckande på bagagebandet. Du vill hålla tjuven borta och även resa med så lätta enkla väskor som möjligt.

Detta var några av alla de bästa tipsen du kan använda dig av för att få en så bra bagageupplevelse på din resa som möjligt. Se till att du reser ofta och du njuter av livet på dina resor oavsett vart de tar dig!

7 bästa packningstips för ditt bagage