Lavastrander Teneriffa

7 bästa anledningarna till att avboka Teneriffa resan!

Anledningar till att du inte skall åka till Teneriffa!

Det finns säkert ett stort antal skäl till att du inte skall resa till Teneriffa och i denna artikeln har jag sammanställt 7 stycken anledningar till att alla inte skall resa till favorit ön bland Kanarieöarna! Denna härliga ö är inget för mesar så att säga!

Du skräms lätt av vulkaner!

El Teide är en av de högsta vulkanerna i världen och är du rädd för stora vackra berg då är kanske inte Teneriffa rätt plats för dig. Du kan ju hålla dig på behagligt avstånd från denna gigantiska skönhet, men du kommer att kunna se toppen på berget från nästan hela ön, så kanske du skall stanna hemma ändå!

El Teide toppen Teneriffa

Du är rädd för pratande fåglar!

Det finns en hel mängd med papegojor på ön. Loro Parque, som från början var ett hem för dessa vackra fåglar är numera hem till ca 3000 stycken snackande papegojor. Det blir aldrig tyst på dem i denna vackra djurpark och du kommer att kunna beskåda så många vackra färger så du tror inte det är sant. Vill du inte det, så är förmodligen inte Teneriffas vackra papegojor alls för dig!

Papegoja Teneriffa

Du skräms lätt av gömda stränder och kristallklart vatten!

det finns en hel mängd med undangömda vackra stränder, både stenstränder och sandstränder. Är detta inget för dig så tror jag att det är bäst att du stannar hemma i stället och struntar i att bada i kristallklart vatten samt vara själv på en öde vackra strand med eller utan någon du tycker om.

Stranden Teneriffa

Du är rädd för delfiner!

Delfiner finns det både i havet och i djurparkerna runt om på Teneriffa. Tycker du illa om delfiner, så är denna ö inget för dig alls tror jag! Vi har sett åtskilliga delfiner både i det vilda och på underbart härliga delfinshower på tex Aqualand. Gillar du inte så stanna hemma istället!

Delfiner pa Teneriffa

Du tycker inte om djupt vatten!

Atlanten som går utanför den vackra kusten på Teneriffa är riktigt djupt på sina håll. Det är ca 3000 meter djupt och detta plus den kända strömmen som går mellan La Gomera och Teneriffa gör ju att det drar till sig ca 40 olika arter av riktigt stora vattendjur. Delfiner, valar och späckhuggare syns ju titt som tätt till utanför kusten. Gillar du inte magiskt vackra vattendjur eller djupt vatten, så åk inte hit!

Atlanten vid Teneriffa

Du tycker inte om att bli hänförd!

Teneriffa består av underbart häftig natur och du kan verkligen hitta allt du drömmer om på denna härliga ö. Gillar du inte hav, sol, värme, stränder, god mat, trevligt folk och en riktigt avslappnad stämning, så skall du absolut inte åka hit! Då är det inget för dig!

Utsikt Teneriffa

Du har skräck för långgrunda svarta stränder!

Det finns alla former av stränder. Verkligen. Jag menar, alla sorter! De magiska svarta sandstränderna med den coola och snygga lavasanden är mycket speciella. Gillar du inte dessa långgrunda och härliga stränderna, så är kanske inte Teneriffa något för dig alls!

Lavastrander Teneriffa

Detta var 7 av de mesta och bästa anledningarna till att avboka din resa till Teneriffa direkt! Gillar du inte de ovanstående sakerna och upplevelserna, då skall du ju absolut stanna hemma istället och bara tröka vidare liksom!

7 bästa anledningarna till att avboka Teneriffa resan!

En reaktion på “7 bästa anledningarna till att avboka Teneriffa resan!”

Kommentarer inaktiverade.