resesajter-teneriffa

5 resesajter att använda när du skall resa

5 bra sajter när du skall resa till Teneriffa

Är du en sådan person som helst vill fixa allt själv? Du vill inte vara beroende av andra och tycker kanske att du gör det bäst på egen hand. Då vill vi tipsa dig om några bra sajter som du kan gå in på för att fixa din resa.

Flygresor.se
Det finns många sajter som jämför resor av olika slag, men vi rekommenderar Flygresor.se. Då undrar du säkert varför just den sajten? Helt enkelt för att vi tycker den är bäst. Flygresor. se filtrerar fram din resa snabbt och enkelt, efter just dina specifika önskemål. Att sidan dessutom är svensk anser vi vara ett stort plus.

Booking.com
När du ska ut och resa måste du såklart ha någonstans att bo. Vårt förslag är att du ska söka på Booking.com efter boende. Det finns många andra bra sajter, t ex Expedia och Hotels, men vi föredrar Booking.com alla dagar i veckan. Tryggt och säkert bokande av hotell.

Du bokar hotell här nedan via bannern:

Tripadvisor.se
Detta är världens största resesajt. Det som inte finns här är inte värt att veta. Här får du tips på precis allt om resor. Läs vad andra skriver om olika resmål, det är väldigt bra att läsa andras recensioner. Ha Tripadvisor-appen i din mobil och använd sökfunktionen ”I närheten”, och du har alltid reseguiden med dig. ”Trippan” är oumbärlig.

resesajter-teneriffa

Seatguru.com
Vill du ha bästa möjliga sittplats ska du leta på ett flygbolag och titta efter flygstolar som är grönmarkerade. Dessa stolar är klart bättre än de som är längre bak i planet. Semesterresan börjar ju redan på flygplanet och då vill man såklart sitta skönt och ha det bra.

Tripit.com
Tripit håller reda på din resa. Detta är en reseplanerare som får in all information om resan. Flygbiljetter, hotellbokningar, tåg och bussar med mera, och allt visas i kronologisk ordning, dag för dag. Tripit håller reda på kartor, bokningskoder, adresser och kontakter och allt annat som är viktigt. Du behöver inte ha en massa papper som riskerar att komma bort. Tripit håller reda på allt.

Detta var de 5 resesajter du behöver för att få en bra semester!